Tessa Massop-Dix

Tessa Massop-Dix (1977) is eigenaar van DixDesign, een bureau voor grafische vormgeving, webdesign en communicatie, afgestudeerd als leerkracht primair onderwijs, trotse mama van Jones (15) en Ika (13), bonusmoeder van 3, opnieuw getrouwd met Gertjan en ervaringsdeskundige. Samen met haar kinderen maakte ze 6 jaar geleden de allereerste opzet van dit creatieve doe-boek.

Samen met Manon gaf ze dit boekje opnieuw vorm.

Tessa over Manon:
Wat ik leuk vind ik aan Manon? Ze is een gevoelsmens, ze bracht fijne nieuwe ideetjes waar ik zelf nog niet aan gedacht heb. Ik vind het heerlijk samen werken. Het Herinnerboek is met haar hulp echt gegroeid!


Manon Naterop

Manon Naterop (1978) is eigenaar van Manon Naterop, een bureau dat zich bezighoudt met projecten die gericht zijn op het verbeteren van de leefbaarheid. Ze is afgestudeerd aan de opleiding Cultureel Maatschappelijke Vorming als jongerenwerker, heeft 2 prachtige dochters Pien (6) en Catoo (4). Je mag haar ook een ervaringsdeskundige noemen want ze heeft zelf gescheiden ouders. ‘Toen mijn ouders gingen scheiden was dat echt nog een uitzondering en was er nauwelijks aandacht voor de mening van een kind. Dat was toen eenmaal zo. Gelukkig zijn tijden veranderd en dat ik nu aan dit prachtige boek mag meewerken, maakt me supertrots!’

Manon over Tessa:
Wat ik zo leuk aan Tessa vind is dat ze ‘grote mensen dingen’ doet op haar eigen eerlijke oprechte en innemende manier. Door naar haar te kijken, besef ik me hoe belangrijk het is om dicht bij jezelf te blijven en hierdoor de mooiste dingen te creëren.