Hoe stuur ik mijn product terug?

Wat vervelend als je niet tevreden bent met onze proucten. Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om het product te retourneren.

De retourkosten zijn voor eigen rekening, dit is ongeveer € 6,95 per pakket.

Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, moet het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. De producten moeten daarnaast onbeschadigd en schoon zijn.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

Retouradres:

Van Wij naar Jij
Smidstraat 17
6915 AJ Lobith

Wanneer krijg ik mijn geld terug?

Bij het retourneren van de volledige bestelling restitueren wij het gehele bedrag, exclusief verzendkosten. Binnen 14 dagen na het melden van de retour, zullen wij het verschuldigde bedrag terugbetalen. Voor de terugbetaling maken wij gebruik van dezelfde betaalwijze als waarmee jij je bestelling hebt betaald. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Je bent alleen aansprakelijk voor een waardevermindering wanneer artikelen niet in de originele staat en verpakking bij ons aankomen.

De terugbetaling wordt in werking gezet wanneer de geretourneerde producten in goede staat door ons zijn ontvangen of wanneer je het bewijs hebt geleverd dat de goederen door jou zijn geretourneerd.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie.


Klachten & Geschillen

We raden je aan om klachten over onze service of producten eerst bij ons kenbaar te maken via info@vanwijnaarjij.nl. Je krijgt van ons binnen 2 dagen na ontvangst van je klacht een inhoudelijke reactie.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden via https://ec.europa.eu/odr . Wanneer je klacht niet bij ons in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht in te dienen via het platform van de Europese Unie.